Om oss

Välkommen till oss på iPOC

iPOC AB startades 2018. Vi är fysiskt placerade i södra och västra Sverige, men vi arbetar med kunder i hela landet och även övriga Norden. 

Vilka är vi

Företaget må vara nytt. Men vi som jobbar här har varit med i branchen länge och har ett starkt personligt engagemang och spetskompetens inom IBM Power, Storage och High Availability. 

Vår vision

Vi vill vara en naturlig samarbetspartner och utveckla våra kunders nyttjade av investering i Power-plattformen på ett optimalt
sätt.

Vad gör vi

Varför välja oss?

Vi bygger våra kundsamarbeten och framgång på starkt personligt engagemang samt bred och djup kompetens. Som kund till iPOC  har du personlig kontakt med certifierade medarbetare inom våra specialistområden.

Vår kunskap är vår största styrka. Vi har över 100 års samlad erfarenhet av IBM Power (och dess föregångare) och IBM Storage.
Vi ser kontinuerligt till att vi är uppdaterade på det senaste.  Alla våra konsulter har de senaste certifieringarna inom IBM Power och IBM Storage. 

Vi på iPOC är stolta över att vara IBM Gold Business Partner. Vi har ett nära samarbete med IBM och tack vare kontinuerlig kompetensutveckling och vår strävan att hela tiden ligga i teknisk framkant, har iPOC statusen IBM Gold Business Partner.
Tack vare vårt partnerskap med IBM har vi alltid tillgång till den senaste informationen och kan därför bättre hjälpa våra kunder till rätt beslut vid rätt tillfälle. 

Med monitoreringsverktyg från Help
System levererar vi högkvalitativ IT
Driftsövervakning 7*24 och har
genomfört flertalet komplicerade setup
med detta verktyg.

Är ni intresserade av tillgänglighetslösningar på IBM i?  Då har ni kommit rätt. 
Vi har genomfört 100-tals installationer
med High Availability produkterna Mimix och IBM Power HA. 
Inte bara i Norden utan på många ställen runt om i världen.  

Vi har hjälpt många kunder genom åren med att konsolidera IBM i last från ett system till ett annat. Allt från att flytta från ett system till ett annat i samma datorhall till flytt från en kontinent till en annan.
Allt med minimal nedtid.

+ 1
Nöjda kunder
+ 100
Lyckade genomförda projekt.
+ 1
Års samlad erfarenhet av IBM Power